Ασε καλύτερα

Τρίτη, Αυγούστου 30, 2005

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ βγάλε με από το βαρέλι, είναι η σειρά του επόμενου!!!

Σόδομα και Γόμορα συμβαίνουν εις το Μονιτορ, να επέμβει το κράτος!!!
Εκείνο το ανέκδοτο με το βαρέλι σίγουρα το ξέρετε όλοι και όλες, κι όποιος/όποια δε το ξέρει ας ρωτήσει τον Τζωρτζ Ιζγιορμάν που διατηρεί μεγίστη ανεκδοτική βάση δεδομένων. Η σημερινή μας ιστορία έχει να κάνει με κάποιον σαδιστή, έστω "Παναγιώτης" (τυχαίο όνομα) ο οποίος δημιούργησε ένα τέτοιο βαρέλι βασανιστηρίων, έστω "Monitor" (τυχαίο όνομα) μέσα στο οποίο έβαζε με το ζόρι την αφρόκρεμα των Ελλήνων bloggers για να τους βασανίζει ανελέητα...

Στην αρχή λοιπόν όλους περιέργως του άρεσε να "βασανίζονται" μέσα στο βαρέλι. Μάλιστα τους άρεσε τόσο πολύ που περιμέναν πως και πως στη σειρά πότε θα έρθει η δική τους ώρα για να μπούνε, μη τυχόν και τους φάει τη σειρά κάποιος άλλος. Μετά, ορισμένοι άρχισαν να κάνουν και λαδιές προκειμένου να μπουν περισσότερες φορές στο βαρέλι. Τους είχε γίνει πλέον καθημερινή συνήθεια, το είχαν ανάγκη.

Και μετά επικράτησε η λογική: τι θέλω γω ρε μέσα σε αυτό το βαρέλι με τόσους παρακατιανούς; Αφού εγώ είμαι ποιοτικός!! Εγώ είμαι ΑΝΤΡΑ, πως κάθομαι και την τρώω στο βαρέλι;;

Ναι λοιπόν, κάποιοι επαγγελματίες προφανώς του χώρου των υπολογιστών, του διαδικτύου και συναφών τεχνών θεώρησαν "μπανάλ" τη συμμετοχή τους στο βαρέλι.

Και τώρα ας πούμε τα πράγματα με το όνομά τους:

**** Προφανώς λοιπόν είναι υποτιμητικό για έναν επαγγελματία να συμμετέχει στο Monitor γιατί σε αυτό συμμετέχουν και καμιά εκατοστή άλλοι βλάχοι από χωριό. Ταυτόχρονα όμώς δεν είναι υποτιμητικό να είναι καταχωρημένοι σε καταλόγους και μηχανές αναζήτησης δίπλα σε εκατομμύρια στραβούς - κουτσούς και μάλιστα δίνοντας λέξεις - κλειδιά όπως "ταραμάς", "μανικετόκουμπο" και "πουτάνα". (Ειδικά για το τελευταίο, ο κ. Ιζγιορμάν είχε δημοσιεύσει πριν λίγες ημέρες την "πρωτιά" του στο Google όπου δίνοντας τη λέξη "πουτάνα" έβγαζε ΠΡΩΤΟ το blog του!! Αδεια εξασκήσεως επαγγέλματος έχει ρε ή στη μαύρη είσαι;;;)

**** Προφανώς λοιπόν είναι υποτιμητικό για έναν επαγγελματία να συχνάζει στα ίδια μέρη με τους χρήστες:

kikitsa.blogspot.com
aperigraptos.blogspot.com
omalakas.blogspot.com

...τη στιγμή μάλιστα που ο ίδιος λέγεται:

sometimes-we-create-sites-better-than-yours-suckers.blogspot.com!!!!!

**** Προφανώς είναι υποτιμητικό για έναν επαγγελματία να συγχνωτίζεται με αργόσχολους και άσχετους που γράφουν ότι τους κατέβει από την προσωπική τους κι όχι μόνο ζωή ενώ αυτοί γράφουν "επαγγελματικά". Ταυτόχρονα όμως δεν είναι υποτιμητικό που για να γράψουν τα επαγγελματικά τους διάλλεξαν μια δωρεάν υπηρεσία blog αντί για το επαγγελματικό τους site που λογικά θα έπρεπε να έχουν (αφού επαγγελματικά είπαμε ότι γράφετε ρε παλικάρια κι όχι τα προσωπικά σας, εσείς δεν είστε αργόσχολοι που περνάτε την ώρα σας, έτσι δεν είναι;), ούτε φυσικά το γεγονός πως τόσο καιρό προέβαλαν μέσω του Monitor την επαγγελματική τους δουλειά σε βλάχους και αργόσχολους αντί να την προβάλουν είτε μέσω του επαγγελματικού τους site ή newsletter (αφού είπαμε πως επαγγελματίες είστε και κάτι παραπάνω θα έχετε να πείτε από εμάς, ε;).

Σα να έχει δίκιο μωρέ το παλικάρι, τι να του κάνει πλέον το Monitor, τι ξέρουν οι βλάχοι από design; Εξάλου όσοι έρχονται στο Monitor είναι μάλλον αργόσχολοι που ψάχνουν τρόπο να περνάνε την ώρα τους ή κυνηγοί "ταλέντων" που ψάχνουν τρόπους να μειώσουν τα έξοδα της εφημερίδας τους. Για designers δε ψάχνει κανείς, άσε που υπάρχει και ο κίνδυνος να μας περάσουν για τίποτε πεινάλες ή ψωνάρες ή αργόσχολους κι εμάς και να χάσουμε και το image μας.

Φτου κακά Monitor, εμείς συμβάλαμε στη διαμόρφωσή σου και ήρθαν οι άλλοι οι πεινάλες να εποφεληθούν, τώρα φεύγουμε κι αφήνουμε πίσω μας συντρίμια! Εκτός ...κι αν κάνουμε εμείς ένα δικό μας Monitor να προβάλουμε τη δουλειά μας. Σωστά! Αφού το είπε και ο Πάγκαλος: κάθε σπίτι και πισίνα, κάθε blogger και ένα Monitor!!! (ή τουλάχιστο μια ιδιωτική Google)


Μπορούμε κι εμείς!!!

7 Comments:

 • πέστα γκόλντεν μάουθ!!!

  ΠΕΣΤΑ!

  μΠΕΕΕΕΕΣΤΑ!!!!!

  By Blogger Laughing Sheep88, at Αυγούστου 30, 2005 1:21 μ.μ.  

 • Ποιος μίλησε για "κακό monitor"; Ποιος μίλησε "αργόσχολους και άσχετους που γράφουν ότι τους κατέβει από την προσωπική τους κι όχι μόνο ζωή". Κι εγώ αυτό δεν κάνω; Ο,τι μου 'ρθει δεν γράφω;

  Οσο για την προβολή που αναφέρεις, ποια η "προβολή" αν δεν εμφανίζομαι στο monitor;

  Και τέλος -το πιο σημαντικό- ποιος μίλησε για "βλάχους", "άσχετους", "αργόσχολους", "ψωνάρες";

  Λυπάμαι αν παρεξηθήκα,

  υγ. ας μην ανοίξουμε ξανά κουβέντα για τις λέξεις-κλειδιά και τα τόσο φοβερά unique hits, εκτός αν κάποιος βρήκε τρόπο να πληρώνεται απ'αυτό το πράγμα.
  υγ2. Ναι, το άρθρο αυτό το βρήκα από το Monitor.

  By Blogger CrazyMonkey, at Αυγούστου 30, 2005 2:09 μ.μ.  

 • εσύ μαλάκα crazymonkey στο κολομπλόγκ σου. Μην κάνεις την παλαβή τώρα. κομπλεξικέ

  By Anonymous Ανώνυμος, at Αυγούστου 30, 2005 3:20 μ.μ.  

 • Νομίζω ότι έχετε ξεφύγει!

  1. Το post μου ΔΕΝ μιλούσε μόνο για τον CM.
  2. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με το οτι κάποιος μπορεί για δικούς του λόγους να μην θέλει να είναι στο monitor. (ή μάλλον, έχω "φιλοσοφικές" αντιρήσεις, που ανέπτυξα στο blog μου)
  3. Ο CM σε καμία μερίπτωση δεν παουσίασε το "αίτημά" του με τρόπο που να είναι προκλητικός ή υποτιμητικός προς κάποιον -τους άλλους bloggers, το monitor ή εμένα.
  4. Ο CM δεν "δημοσίεψε" το θέμα, αν εμένα δεν με απασχολούσε γενικότερα και απλά είχα αφαιρέσει το blog του, δεν θα είχε γίνει όλη αυτή η συζήτηση.

  ΟΚ ρε παιδιά, να συζητάμε, να τσακωνόμαστε, αλλά...

  By Blogger vrypan, at Αυγούστου 30, 2005 5:21 μ.μ.  

 • Βρε σεις, χαλαρά βρε σεις!!!

  :-))

  Κραζυ Μονκευ: καλά, μη βαράς, ένα χιούμορ κάναμε!! Παρεπιμπτόντως: για βλάχους κλπ ΕΓΩ μίλησα σε μία (σαφώς αυθαίρετη) ερμηνεία της όλης κατάστασης που δημιουργήθηκε αλλά και των δικών σου δηλώσεων. Αυτό δε γίνεται συνήθως στη σάτιρα; Ούτως ή άλλως καλοκαίρι είναι, εποχή επιθεωρήσεων είναι (να έχει να δείχνει κάτι του χρόνου το καλοκαίρι ο Αντέννας). Δηλαδή άμα σου τα έλεγε αυτά ο Μιχάλης Μόσιος ή ο Τόνυ Αντονυ σε κάποια blog-οεπιθεώρηση θα είχε διαφορά;;

  :-))

  Σκέψου τι τραβάν και οι πολιτικοί από τους ηθοποιούς που τους αλλάζουν τα φώτα κάθε καλοκαίρι. Στην αρχή τους φυλακίζαν, τώρα πάνε και τους χειροκροτάνε.

  Ανώνυμε κλπ: τουλάχιστο βρίσε επώνυμα, δημοκρατία έχουμε, δεν είμαστε στο Ιράν ή στη Β. Κορέα. Εδώ οι άλλοι βρίζουν τον πρόεδρο Μπους, εσύ φοβάσαι να βρίσεις τον Κραζυ Μονκευ;;; Οχι τίποτε άλλο αλλά κάθε φορά που γίνονται τέτοια στο blog μου υποπτεύομαι για δράστη τον Πιτσιρίκο που με έχει αντιπαθήσει...

  8-))

  Εξάλλου όταν βρίζεις επώνυμα έχει άλλη αίσθηση. Οταν βρίζεις ανώνυμα φαίνεται πως είσαι κακιασμένος με κάτι και ο αναγνώστης δε το παίρνει τις μετρητοίς.

  Πάρε για παράδειγμα εμένα που έχω απενοχοποιήσει το μπινελίκι. Παράδειγμα:

  Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΥΤΗ ΚΑΙ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΙΛΑΕΙ ΑΤΑΚΕΣ ΤΟΥ ΝΤΑΝΥ ΝΤΕ ΒΙΤΟ!!

  Αααα, ξαλάφρωσα...

  :-)))))))))))))))

  Είδες;; Με διέγραψε από το Μόνιτορ;;; Δε με διέγραψε!! Ρε μπας και είμαι στο βαρέλι και δε το έχω καταλάβει;;; Για να κοιταχτώ από πίσω...

  By Blogger Μήτσος, ο καφετζής, at Αυγούστου 30, 2005 9:36 μ.μ.  

 • "άμα σου τα έλεγε αυτά ο Μιχάλης Μόσιος ή ο Τόνυ Αντονυ σε κάποια blog-οεπιθεώρηση θα είχε διαφορά;;"

  Να δω Μόσιο σε blog-οεπιθεώρηση και θα κρεμαστώ στην μέση της Αριστοτέλους!


  ps. Πάντως αυτό για τα αυτιά του Παναγιώτη δεν το ήξερα.

  By Blogger CrazyMonkey, at Αυγούστου 31, 2005 1:09 μ.μ.  

 • Να δω Μόσιο σε blog-οεπιθεώρηση και θα κρεμαστώ στην μέση της Αριστοτέλους

  Κοίτα, είπαμε να διαφωνούμε όχι και να κρεμαστούμε για τον Μόσιο!! Για τη Βάνα Μπάρμπα ίσως...

  Πάντως αυτό για τα αυτιά του Παναγιώτη δεν το ήξερα.

  Μα αυτός είναι ο παιδαγωγικός χαρακτήρας του Blog: μαθαίνεις πράγματα που δεν ήξερες!

  Κάνε τώρα κι ένα κλικ στον ΚΑΦΕΝΕ γιατί από κάπου άκουσα ότι ο Πιτσιρίκος παρήγγηλε Πόρσε με τα έσοδα του blog του και πρέπει να τον φτάσω, αν όχι να τον ξεπεράσω...

  :-)))

  By Blogger Μήτσος, ο καφετζής, at Αυγούστου 31, 2005 1:50 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home