Ασε καλύτερα

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 01, 2005

Ρε παιδιά, τι τρέχει με αυτόν τον Kofnet;;;

Φοβερό άτομο, έχω πάθει την πλάκα μου!! Ολους τους αντιπαθεί, για όλους έχει ένα κακό λόγο!! Μόνο για τους Ντιούκς του Χάζαρντ και τον Χάρυ Πότερ (ααα, και για τον Τζωρτζ Μπους και τον Τονυ Μπλερ επίσης) έχει καλό λόγο. Ο διεθνισμός πάνω απ' όλα. Ε, δεν είμαστε και κομμουνορεμπέτες, τσ, τσ... Τι τύπος!!

http://kfetok.blogspot.com

Η φωτογραφία του τι σας θυμίζει; Εμένα κάτι σε θυμωμένο αφεντικό, μουστακαλή που μόλις ξυρίστηκε ή Παπατσάκαλο μου φέρνει στο μυαλό...

Τέλος πάντων, ο τύπος μπορεί να είναι και καλός άνθρωπος ...αλλά να μη το δείχνει!!

Διαβάστε παρακάτω το τελευταίο του απαύγασμα:

Η ατελείωτη ξεφτίλα του προέδρου Τάσσου

No guts no glory σου λέει...

Ρε μήπως χρειάζεται όλα αυτά τα διαδικτυακά ...guts για να γίνει υποψήφιος βουλευτής στο ΠΑΣΟΚ;;;;;

Μετά να δεις ...glory!!!

6 Comments:

 • στην φωτο προφανως και δεν ειναι ο κονφετ

  http://www.imdb.com/name/nm0001254/

  By Blogger S G, at Σεπτεμβρίου 02, 2005 2:24 π.μ.  

 • Πω, πω, ρόνπα έγινα!!

  Αποσσύρω τότε αυτά τα περί φωτογραφίας και Τσάκαλου και αφήνω τα υπόλοιπα.

  Κι αυτός τι ήθελε κι έβαλε εκεί αυτό τον άγριο τον μπρατσαρά;;

  Λοιπόν, για να μην αιωρούνται διάφορα περί ξεκατινιάσματος κλπ δηλώνω πως τον διαβάζω τον Κοφνετ και σε πολλά συμφωνώ μαζί του. Ισως να συμφωνώ και γενικώς μαζί του. Αλλά:

  Ο τρόπος που επιτήθετε μετά μανίας σε όλους αυτούς που δεν συμπαθεί, τους κάνει αυτομάτως συμπαθείς.

  Κάτι σαν το σχέδιο Αυνάν ένα πράγμα. Με το που βγήκαν όλοι αυτοί και σκίζαν μανιωδώς το καλτσόν τους υπέρ του ΝΑΙ, αυτομάτως ο λαός έγινε καχύποπτος. Στην ουσία δυσφήμηση του κάνανε.

  Οταν βλέπεις κάποιον να διαδηλώνει χωρίς αφορμή υπέρ ή κατά κάποιας κατάστασης, αυτομάτως τον υποπτεύεσε.

  Και οι κομμουνορεμπέτες και τα θερινά σινεμά και γενικώς όλη η μιζέρια του νεοελληνικού κράτους είναι κατακριτέα και ο τρελός ταξιτζής είναι σίγουρα ένα δείγμα προς αποφυγήν και οι φανατικοί Παλαιστίνιοι (και οι όπου της Γης φανατικοί) αλλά ο Κόφνετ με τον τρόπο του, βρίζοντάς τους ξαφνικά τους κάνει να φαίνονται τα θύματα και να γίνονται περισσότερο συμπαθείς χάρη σε αυτόν.

  Δεν είναι η ουσία αυτών που λέει ο Κοφνετ και ο κάθε Κοφνετ αλλά ο λανθασμένος τρόπος να γράφει αρνητικά για κάποιους, ο οποίος τελικά φέρνει το αντίθετο αποτέλεσμα.

  By Blogger Μήτσος, ο καφετζής, at Σεπτεμβρίου 02, 2005 6:01 μ.μ.  

 • Υιοθετώ τον τίτλο και τον κατοχυρώνω!

  Όλα αυτά είναι σπασμωδικές αντιδράσεις, πρίν το επερχόμενο (μετά από κανά μήνα) δεύτερο OXI (4ο Πανευρωπαϊκά) στην εμποροπανηγυριώτικη -Ατλαντικής έμπνευσης- Παγκοσμιοποίηση, από τον κλαψομούνη (sic) αλλά μέχρι στιγμής μη γραικύλο Παπαδόπουλο. Σε αντίθεση με τα δικά μας τα καμάρια...

  Είμαι παρ' όλα αυτά βέβαιος, ότι τα ίδια λόγια ειπωμένα προφορικά, ακούγονται διαφορετικά! Είναι δύσκολο να γράφεις όπως μιλάς και να μεταφέρεις ακριβώς το πνεύμα και την σκληρότητα (ή μη) των λόγων σου. Αν όμως τα εννοούσε, θα πικραθεί περισσότερο...

  Όσο για τα μοιρολόγια και τις κλάψες, κάποιοι άλλοι νομίζω τά 'ριχναν εκείνη την περίοδο! Και εύχομαι να συνεχίσουν...

  By Anonymous Κουμουνορεμπέτης, at Σεπτεμβρίου 02, 2005 6:32 μ.μ.  

 • Το πόρο ξεφτίλα είναι ο Τάσσος φαίνεται πάντως στο παρακάτω δημοσίευμα:

  http://www.phileleftheros.com/main/main.asp?gid=334&id=352510

  Ξενόφερτοι, ξενομανείς και ξενόδουλοι υπήρχαν και θα υπάρχουν εις τους αιώνας των αιώνων. Κανείς δεν είπε πως ο δυτικός πολιτισμός είναι κακός κλπ. Οχι όμως να ξεχνάμε την εθνική μας ταυτότητα επειδή θέλουν έτσι να κάνουν καριέρα κάποιοι τυχάρπαστοι κλόουν.

  By Blogger Μήτσος, ο καφετζής, at Σεπτεμβρίου 05, 2005 9:34 π.μ.  

 • προς τιμήν του konfet είναι όλα αυτά που γράφεις. χαίρομαι ιδιαίτερα που σε κάνει και ασχολείσαι μαζί του γιατί κάτι άτομα σαν εσένα δεν είναι σε θέση ούτε καν να καταλάβουν το χιούμορ του και τέλος πάντων να ξεχωρίσουν την ουσία από τον τρόπο που είναι ειπωμένα

  By Blogger pinky and the brain, at Σεπτεμβρίου 09, 2005 10:32 π.μ.  

 • Ποιος αναφέρθηκε στο καλό ή κακό χιούμορ του;; Αναφέρθηκε κανείς;; Μάλλον όχι.

  Ο άνθρωπος κατακρίνει σχεδόν το 95% των κατοίκων της Ελλάδος (να σου θυμίσω ορισμένες περιπτώσεις όπως κομμουνιστές, ρεμπέτες, βρωμόσκυλα, τιραντοφόρους, ψηλούς με πυτιρίδα, κοντούς με κινητό τηλέφωνο και hands free κλπ). Δε το κάνει με χιούμορ (και καλά κάνει) αλλά με μία ειλικρίνια την οποία εκτιμώ βαθύτατα. Θέλει όντως guts να βγεις και να πεις πως "θεωρώ μαλάκες όλους εσάς, βρωμόσκυλα". Και να σου πω, σχεδόν όλοι συμφωνούμε με τις απόψεις του Kofnet, κι εγώ επίσης.

  Ομως αγαπητή μου: όπως έγραψα ποιο πάνω, αν κι αυτά που γράφει είναι όντως δεκτά, ο τρόπος που τα γράφει φέρνει το αντίθετο αποτέλεσμα.

  Ολοι σιχαινόμαστε τη μιζέρια της σαπίλας μιας ημιυπόγειας σαβουροταβέρνας με 5 - 10 παρακμιακούς ξεχασμένους τύπους να πίνουν "χύμα" κρασί μονολογώντας για την κακούργα την κενωνία...

  Ολοι σιχαινόμαστε την εγκεφαλλική δυσλειτουργία μεγάλης μερίδας των κομμουνιστών αλλά και την άθλια παρακμιακή αισθητική τους.

  Αλλα αν τους φορτώσεις σε ένα φορτηγό όλους αυτούς και πας να τους ρίξεις στον Καιάδα ή τους πας στο Γκούλαγκ, αυτομάτως τους κάνεις ΣΥΜΠΑΘΕΙΣ. Αρα;;; Δουλεύεις για την πάρτη τους...

  Κατάλαβες καλή μου Πίνκυ;;

  Εγώ δεν τα βάζω με τον ίδιο τον Κόφνετ, ούτε με τις απόψεις του. Με τον τρόπο που τελικά προβοκατόρικα υποστηρίζει αυτό που φαινομενικά κατηγορεί τα βάζω.

  Αν δε το κατάλαβες το παραπάνω ξέρω και γαλλικά.

  By Blogger Μήτσος, ο καφετζής, at Σεπτεμβρίου 09, 2005 12:47 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home