Ασε καλύτερα

Τρίτη, Οκτωβρίου 04, 2005

Επιτέλους, βρήκα νόημα στη ζωή μου!!

Ο Αγησίλαος καταδέχτηκε να μου βάλει link σε αυτό εδώ το κολακευτικό άρθρο!! Τώρα πλέον θα έχω να διηγούμαι κάτι τις κρύες νύχτες του χειμώνα γύρω από το τζάκι, άσε που με ότι κονομήσω από αυτό το link (γιατί ως γνωστόν στην ελληνική blog-όσφαιρα πάει "hit και τάληρο") θα πάρω επιτέλους τη βίλα στη Χαλκιδική και το κάμπριο που ονειρευόμουν.

Ευχαριστώ Αγησίλαε!!

**************

Υ.Γ.: Βέβαια, αν προσπαθήσουμε να πάρουμε τοις μετρητοίες τους διάφορους Αγησίλαους (πράγμα δύσκολο) ή να προσπαθήσουμε να λάβουμε υπόψη τα λόγια τους (πράγμα συμπαντικώς ακατόρθωτο) θα πρέπει να σκεφτούμε τα παρακάτω. Αν μαλακία = αξία και Μήτσος = τραπεζίτης μαλακίας (που μαλακία = αξία) τότε αυτό θα σήμαινε πως ο Μήτσος θα έβγαζε κέρδος από την υπεραξία της μαλακίας των άλλων. Οπως δηλαδή οι τραπεζίτες κερδίζουν λεφτά από τα λεφτά των άλλων έτσι και ο Μήτσος (ως νοητός τραπεζίτης μαλακίας) θα μάζευε τις μαλακίες των άλλων (π.χ. Αγησίλαος) και θα πλούτιζε από αυτές, όχι από τις δικές του μαλακίες γιατί αυτό θα τον έκανε απλώς πλούσιο ή εισοδηματία, όχι τραπεζίτη. Αυτό αυτομάτως προϋποθέτει την ύπαρξη κάποιου μαλάκα στυλ Αγησίλαου (ή και πολλούς Αγησίλαους) ο οποίος θα "κατέθετε" στην τράπεζα μαλακίας του Μήτσου την ...μαλακία του. Συνεπώς Αγησίλαε, μπορείς να συνεχίσεις να μας τιμάς με τις μαλακίες που γράφεις, εμείς σου κάνουμε τη χάρη και τις συλλέγουμε και ίσως κάποτε στο μέλλον σε κάποιο παράλληλο σύμπαν (που η μαλακία θα έχει αξία - αν και για τις δικές σου μαλακίες δεν εγγυώμαστε πως θα αξίζουν τίποτε) να σου δώσουμε και τόκο.

Φωτό: αν μου βάλει link και ο Πιτσιρίκος, θα χτυπήσω και μια Ρολς Ρους και τη βίλα του Μπρους Γουίλις στο Λος Αντζελες!!!

*****************

Η σημερινή ...κατάθεση του Αγησίλαου:

Αν η μαλακία είχε αξία...

Ο Μήτσος ο Καφετζής θα ήταν τραπεζίτης (ή πως ένα κατ'ευφημισμόν blog μπορεί να σου κουράσει τα μάτια και να σου πρήξει τα @@ από τα ξενέρωτα αστεία και εμετικά σχόλια ενός μανάβη που από μικρός προσδοκούσε να γίνει δημοσιογράφος όταν μεγαλώσει...............)Άλλωστε πώς μπορεί κάποιος να γίνει το κέντρο του ενδιαφέροντος μέσα σε ένα πλήθος ανθρώπων? Μα φυσικά με το να εκτοξεύει εντερικά αέρια!

Εύγε!