Ασε καλύτερα

Τετάρτη, Οκτωβρίου 26, 2005

ΚΟΨΤΕ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕ....!!!!

Εκανα κατά λάθος ΚΛΙΚ στην πηγή απόκρυφης γνώσης του Λιακόπουλου (τι τό 'θελα;) και είδα την εξής είδηση: ο Νοστράδαμος λέει, ήταν διάσημος σε κάθε αιώνα ενώ στις ημέρες μας πολλές φορές ξεπερνά στις μηχανές αναζήτησης ακόμη και αναζητήσεις για την Madonna ή πρόσφατα για τον Bin Laden!!


Ενας μεσαιωνικός manager δηλαδή που την είδε Μαμαλάκης του χώρου του ανεξήγητου στην εποχή του, έκατσε κι ήπιε 5 κρασιά παραπάνω, έγραψε 15 ακατανόητες μπουρδολογίες και η καθολική Εκκλησία βρήκε τη χαρά της: πίσω από κάθε γεγονός, ειδικοί "νοστραδαμολόγοι" ερμηνεύουν όπως τους κατέβει τον κάθε στίχο του τρελού ποιητή έτσι ώστε να κρατιέται στην επικαιρότητα επ' αόριστον η εσχ(κ)ατολογία και η απειλή φόβου πάνω στις βλαμένες μάζες.

Πέθανε ο Πάπας: το προέβλεψε ο Νοστράδαμος. (Λες κι ήθελε επιστήμη για να προβλέψεις το θάνατο ενός ατόμου που ήταν ετοιμοθάνατος επί 1 δεκαετία)

Αεροπλάνα στους διδύμους πύργους: το προέβλεψε ο Νοστράδαμος. (Ενώ για το χτύπημα με πύραυλο -όπως όλα δείχνουν- στο Πεντάγωνο και το άλλο αεροπλάνο που έπεσε εκτός κατοικημένης περιοχής την ίδια σχεδόν ώρα με τα χτυπήματα στους διδύμους πύργους στα πλαίσια της ίδιας τρομοκρατικής επίθεσης ο Νοστράδαμος έκανε τουμπεκί)

Πήρε η Παπαρίζου το πρώτο της Eurovision: το προέβλεψε ο Νοστράδαμος.

Εκλασε ο Boy George: το προέβλεψε κι αυτό ο Νοστράδαμος.

ΟΥΣΤ ρε λαμόγια!!

3 Comments:

 • Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  By Blogger funEL, at Οκτωβρίου 26, 2005 1:28 π.μ.  

 • TO ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΙΠΠΟΤΩΝ funEL EXEI THN IEΡΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ
  ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗ ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ
  Πράγματι ο Νοστράδαμος γνωστός εβραιομογγολομασώνος δεν έκανε τίποτε άλλο από το να αντιγράφει τα αρχαία Ορθόδοξα χειρόγραφα του Αριστοτέλη ο οποίος και έκανε τις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ.

  Φυσικά ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ (ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ)
  Παραθέτουμε ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

  1. Πρόβλεψε με επιτυχία το σεισμό στη Καλιφόρνια (το ότι έγινε στο Πακιστάν, Αφγανιστάν και ολίγη από Ελλάδα ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ τη δράση των σκοτεινών δυνάμεων της Νέας Τάξης που προσπαθούν να βγάλουν ψεύτικες τις Προφητείες των Γεροντάδων, των παπούληδων και των Αγίων της Ορθοδοξίας.)

  2. Πρόβλεψε με επιτυχία το χτύπημα σαρωτικών τυφώνων στα Νότια των ΗΠΑ (το ότι οι τυφώνες χτύπησαν αλλού -τη Λατινική Αμερική, Μεξικό, Κούβα κλπ- και χάιδεψαν τη Φλόριντα δείχνει ακριβώς τη δύναμη του Αντίχριστου και ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ)

  3. Το ότι θα επικρατήσει η Ορθοδοξία παγκοσμίως με τους 450.000 Ελληνες το 2024 ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ αλλά κι αυτό να μη γίνει, ΑΠΟΔEIΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ, ΟΠΩΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΒΡΩΜΟΚΩΛΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ, ΟΠΩΣ Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΛΙΟΚΟΥΦΑΛΑ, Η ΣΕΛΗΝΗ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΙΚΙΑ, Η ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑ, Ο ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΟΝΟΘΕΪΣΤΗΣ (ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ), Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ κλπ κλπ.

  TO ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΙΠΠΟΤΩΝ funEL σε συνεργασία με τον Γέροντα +ευλόγησον+ Προβλέπει: Στις επόμενες 100 μέρες κάπου στην Ελλάδα θα βρέξει, κάπου στο πλανήτη θα γίνει σεισμός, 100 άνθρωποι τουλάχιστον θα γεννηθούν και άλλοι τόσοι θα πεθάνουν, θα γίνει κάποιο δυστύχημα, ο ήλιος θα βγεί από την ανατολή και ότι θα χέζουμε από τον κώλο. Επίσης προβλέπει Χριστιανορθόδοξα ότι ΟΠΟΙΟΣ δε ΠΙΣΤΕΥΕΙ στις ΛΙΑΚΟΥΡΙΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ, ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ.

  By Blogger funEL, at Οκτωβρίου 26, 2005 2:23 π.μ.  

 • :)καλή φάση

  By Blogger elefantas, at Νοεμβρίου 02, 2005 3:03 π.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home